Over ons

Tourex NV is een groothandelaar welke zich bezig houdt met verkoop van professionele machines, gereedschappen voor bouw en industrie. De firma opgericht in 1987 heeft al heel wat bekendheid verworven binnen de Benelux met de verkoop van gespecialiseerde machines. Flexibiliteit, snelle service en vooral technische kennis zijn onze troeven, maar ook een groot aanbod aan verschillende producten en een grote voorraad zijn punten waar Tourex continu mee bezig is. Vermits wij groothandel zijn kan u onze professionele producten enkel en alleen vinden bij een erkend dealer.

Made in Belgium

Doordat bepaalde machines bij ons geassembleerd worden kunnen wij producten bieden naar de wensen van de klant. Hierdoor kunnen wij producten bieden waar kwaliteit en dit in verhouding met een sterke prijs centraal staan. Onze producten worden alvorens bij de klant geleverd eerst en vooral onderworpen aan verschillende testen zodat een slechtwerkende of defecte machine uitgesloten is.

Transport

Door een centrale ligging van ons magazijn en een uitstekend transportnetwerk kunnen wij uw order binnen de 24 uur verwerken en dit in samenwerking met verschillende en erkende transportfirma’s zoals DPD, GLS en DHL.

Contacteer ons voor meer info

 1. Velden met een * zijn verplicht.
 2. Voornaam*
  Gelieve uw naam in te vullen
 3. Achternaam*
  Invalid Input
 4. E-mailadres*
  Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
 5. Telefoon*
 6. Firmanaam *
  Invalid Input
 7. Garantiebewijs
  Invalid Input
 8. Invalid Input
 9. Bericht*
  Gelieve een boodschap in te vullen
 10. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.
 11. *
  Invalid Input

Contact Info

Tourex op Facebook

NUTTIGE LINKS

Contact Info