Dealer login
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Service

Bij een kwalitatief toestel hoort natuurlijk ook een kwaliteitsservice. Hiervoor zijn bij ons een grote voorraad onderdelen en een goede technische kennis troef. Wij streven er dan ook naar om ieder onderdeel op voorraad te hebben. Dit helpt om uw toestel zo snel mogelijk te herstellen. Zo kan U snel weer aan de slag!

Wij investeren speciaal voor u in nieuwe infrastructuur. Zo plaatsten we 3 automatische magazijnen voor wisselstukken waarin ongeveer 10.000 onderdelen gestockeerd zijn.

Ons sterk technisch team vindt snel het probleem dankzij een snelle en juiste analyse. Hierdoor vervangen we meestal geen onnodige onderdelen en zijn hoge werkkosten uitgesloten.

Wil je de herstelling zelf uitvoeren? Geen probleem, net zoals al onze goederen zijn ook onderdelen meestal binnen de 24 uur verstuurd.

In verband met consignes van transporteurs willen wij u vriendelijk vragen alle brandstof uit uw toestel te verwijderen alvorens het op te sturen ter herstelling of controle.

Aanvraag herstelling dealer

Uw gegevens
Gegevens toestel

(I) Gelieve bij het selecteren van deze keuze uw factuur of kasticket te uploaden in het volgende vak.

(II) Indien de herstelkosten lager zijn dan de helft van de waarde (A.P. netto dealer) van een nieuw toestel zal het toestel automatisch hersteld worden.

(III) Bestekkosten bedragen €50 bij niet herstellen.

Wij respecteren uw privacy. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.

Contact Info

Tourex op Facebook

Contact Info