Dealer login
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Over ons

Tourex NV is een groothandelaar die gespecialiseerd is in de ontwikkeling en distributie van gespecialiseerde machines en gereedschappen voor de bouw en de industrie. Het in 1987 opgerichte bedrijf heeft in de BeNeLux reeds enige bekendheid verworven door de verkoop van gespecialiseerde machines. Onze topprioriteiten zijn flexibiliteit, snelle service en vooral technische kennis. Daarnaast zijn een grote verscheidenheid aan artikelen en een aanzienlijke stock punten waar Tourex altijd mee bezig is. U kunt onze gespecialiseerde producten alleen verkrijgen bij een gerenommeerde dealer.

MADE IN BELGIUM

Wij kunnen producten leveren die aan de behoeften van de klant voldoen omdat wij deze zelf monteren en testen. Voordat wij onze producten aan klanten leveren, worden ze eerst aan diverse tests onderworpen om eventuele storingen of defecte apparatuur uit te sluiten. Wij leveren kwaliteit en zekerheid voor een aanzienlijke prijs.

TRANSPORT

Door een centrale ligging van ons magazijn en een goede samenwerking met verschillende en erkende transportfirma’s zoals DPD, GLS, Mainfreight en DHL kunnen wij uw order binnen de 24 uur verwerken.

Contact Info

Tourex op Facebook

Contact Info