Dealer login
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Over ons

Tourex NV is een groothandelaar die gespecialiseerd is in de bouw en verkoop van professionele machines en gereedschappen voor bouw en industrie. De firma opgericht in 1987 heeft al heel wat bekendheid verworven binnen de BeNeLux met de verkoop van gespecialiseerde machines. Flexibiliteit, snelle service en vooral technische kennis zijn onze grootste troeven. Ook een breed assortiment en een grote voorraad zijn punten waar Tourex continu mee bezig is. Vermits wij groothandel zijn kan u onze professionele producten enkel en alleen vinden bij een erkend dealer.

MADE IN BELGIUM

Doordat wij bepaalde machines zelf assembleren kunnen wij producten bieden naar de wensen van de klant. Zo bieden wij kwaliteit en dit in verhouding met een sterke prijs. Vooraleer wij onze producten naar de klant opsturen worden deze eerst onderworpen aan verschillende testen zodat een slechtwerkende of defecte machine uitgesloten is.

TRANSPORT

Door een centrale ligging van ons magazijn en een uitstekend transportnetwerk kunnen wij uw order binnen de 24 uur verwerken en dit in samenwerking met verschillende en erkende transportfirma’s zoals DPD, GLS, Mainfreight en DHL.

Contact Info

Tourex op Facebook

Contact Info